Het 1e Warmonds huiskamerfestival!

Huiskamerfestival kKik, kleinkunst in de Kamer komt er aan!
 
In en om de Dorpsstraat in het gezellige Warmond worden 3 huiskamers omgetoverd tot intieme theaters. Voor deze eerste editie hebben we steengoede acts kunnen boeken en daar zijn we supertrots op.
 
De Warmondse muzikanten Paul & Paul, illusionist Pepijn Meeuws en cabaretière Daniëlle Schel, die in 2017 de publieksprijs op het Amsterdams Kleinkunst Festival won en nu on tour is met haar voorstelling Patroon, nu allen te zien in Warmondse huiskamers. Lees hier meer informatie over de artiesten.
 
kKik start en eindigt bij De Oude School. Elke voorstelling duurt een half uur. Tussen de voorstellingen is er tijd voor een drankje in één van de cafés, na afloop is er soep met een broodje.
 
Het kKik-festival is uitverkocht. U kunt zich opgeven voor de wachtlijst voor als er nog kaarten vrij komen. Stuurt u een e-mail naar Ruud Aanhane: info@ruudaanhane.nl.
 
De kKik-start is om 15.00 uur in De Oude School op het pleintje. Daar kunt u uw toegangsbewijs omzetten in een route. Er zullen drie groepen zijn, die door een suppoost naar de theaterlocaties worden geleid. 
 

Zondag 11 november
15.00-18.00 uur
kKik-start en finale bij De Oude School

Gesponsord door Huis & Kamer.