Margareth Meulmeester ontwerpt poster

Dit jaar heeft Margareth Meulmeester – kunstschilder, lerares en galerie-eigenaar -  toegezegd het ontwerp van de poster te maken. We zijn benieuwd naar het resultaat! De vormgeving is ook dit jaar weer in handen van Fred van Houten.

Johan Goossens opent kunstweek

Cabaretier Johan Goossens komt naar Warmond om de Kunstweek 2015 te openen! De opening vindt plaats op zaterdag 7 november om 14.00 uur in De Oude School Warmond.

Naast cabaretier is Johan Goossens ook schrijver en docent (ROC). Wekelijks schrijft hij een column in Het Parool. Momenteel treedt hij in het hele land op met zijn voorstelling Daglicht. In 2006 werd Johan Goossens in één klap bekend door alle prijzen te winnen van het Groningen Cabaret Festival.

Optreden Rachael Sage (Canada) in Kunstlokaal De Oude School

Rachael Sage is dinsdag 10 november een internationale gast in de Kunstcafe De Oude School tijdens de Warmondse Kunstweek. Ze leeft in Port Chester, New York en al tijdens haar jeugd had ze een grote belangstelling voor de kunsten, van dans tot poëzie tot muziek. Dat laatste heeft ze doorgezet en hierin heeft ze zich gevormd tot een singer- songwriter van formaat en een uitstekend pianiste. Naast haar zingen is Rachel Sage ook producer en beeldend kunstenaar, Aan het begin van haar muzikale carrière richtte ze haar eigen platenlabel MPress Records op. Hiermee bracht ze inmiddels 14 albums uit waarvan 13 solo en één in een samenwerking met andere musici. Vorig jaar (2014) bracht ze twee platen uit waarvan de laatste met als titel 'Blue Roses'. Rachael Sage toert regelmatig in Noord Amerika en Europa waar ze het podium deelde met o.a. Sarah McLachlan, Judy Collins, Marc Cohn, The Animals, Jamie Cullum en Ani DiFranco.

voor reserveren/info: www.deoudeschoolwarmond.nl