Word Vriend van de Kunstweek Warmond

Draagt u de Kunstweek Warmond een warm hart toe? Dan kunt u voor een bedrag van tien euro vriend worden! Wie zich tijdens de Kunstweek 2018 aanmeldt als vriend, krijgt een unieke set ansichtkaarten cadeau. Tien plaatselijke kunstenaars hebben een kaart ‘gedoneerd’.

 

De vriendenactie is één van de activiteiten waarmee de organisatie het budget voor de Kunstweek 2018 bijeen wil brengen. Dit is nodig omdat de Kunstweek geen subsidie meer krijgt.

 

Wilt u vriend worden? Schiet tijdens de Kunstweek een van de commissieleden (zie het nieuwsbericht hieronder) aan, dan krijgt u meteen een kaartensetje mee! Ook kunt u zich aanmelden via een berichtje via onze facebookpagina http://facebook.com/kunstweekvanwarmond.

 

 

 

 

Commissie Kunstweek aangevuld met nieuwe leden

De commissie Kunstweek is verfrist en uitgebreid. De harde kern van de afgelopen jaren zet zich nog steeds volop in voor een interessante Kunstweek. Nieuwe leden vullen de commissie aan. Ieder lid heeft dezelfde insteek: de Kunstweek Warmond moet blijven bestaan. Warmond moet zijn titel als kunstdorp tenslotte in ere houden. Warmondse galeries, kunstenaars, musici en meewerkende organisaties dragen hier hun steen(tje) aan bij!

De commissie Kunstweek Warmond heeft nu de volgende leden:

  • Hans Goudsmit
  • Ingrid de Nie
  • Peter Leerdam
  • Xandra Rotteveel
  • Nicoline Heemskerk
  • Eveline Korving
  • Ruud Aanhane
  • Irma Ooijevaar

Heb je interesse om ook een bijdrage te leveren aan de Kunstweek? Of heb je een leuk idee of goede suggestie? Wij horen het graag.

Samen sterk in cultuur: Het Trefpunt en de Kunstweek Warmond gaan samenwerken

Mooi nieuws: we gaan samenwerken met theater Het Trefpunt Warmond! Samen willen we Warmond als kunstdorp nóg beter op de kaart zetten.
We zijn om tafel gaan zitten en hebben gemerkt dat onze doelen en idealen veel overeenkomsten vertonen. We denken dat we elkaar kunnen versterken door samen activiteiten te organiseren en met elkaar mee te denken. 
In zekere zin deden we dat al: zo programmeert Het Trefpunt al jarenlang een passende voorstelling in de Kunstweek. Dit jaar is dat 'Chopin en zijn verlangen', een programma van pianiste Regina Albrink en verteller Klaas Hofstra. Op 10 november is deze voorstelling te zien. 
Binnenkort vertellen we meer over de andere activiteiten die we organiseren, zoals Gluren bij de Buren, exposities, schrijversinterviews, lezingen en workshops.

Winnaar laatste 2 kKik-kaartjes

Hoeveel weegt het kunstwerk? Dat was gisteren de vraag bij de opening van de Kunstweek Warmond. Wie er het dichtst bij zat, kon de twee allerlaatste kaartjes winnen voor het kKik-festival. Met zijn schatting van 115 kilo zat Leon Spruit het dichtst bij het werkelijke gewicht: 117,8 kilo! Gefeliciteerd, Leon! En veel plezier tijdens het festival volgende week!